dinsdag 25 juni 2013

Review Color Magic pallet Action

Hallo meiden,

We hebben weer een review voor jullie, dit keer over het Color Magic pallet van de Action.

De verpakking ziet er een beetje goedkoop uit maar ja je kunt ook niet een hele luxe verpakking verwachten van een goedkoop product. En zo erg vinden we het niet, want het gaat natuurlijk om de inhoud.

 
Als je het pallet uit de verpakking haalt zit hij in een zwart glanzend doosje met zilveren letters. Eerst dachten we dat het twee losse palletjes waren maar ze zitten bij elkaar ( is ook wel makkelijk mee te nemen).
 
Als je het doosje open maakt zit er een sponsapplicator bij. De kleuren zien er ook erg mooi uit. Als je goed kijkt kun je ook zien dat er CM in gedrukt staat dit geeft een chique uitstraling.


Dan is het nu tijd voor de swatches ik heb ze op mijn hand geswatched. Als eerst de bruine kleuren. Zoals je ziet is het geen mega goede pigmentatie, maar voor de prijs is het wel te doen. Vooral de donkerste kleur is erg mooi (bijvoorbeeld in de crease).
 
Dit zijn de swatches van de blauwe kleuren. Deze kleuren vallen niet tegen vooral omdat sommige kleuren er in het doosje er erg licht uitzien. Alsnog is het natuurlijk geen geweldige pigmentatie, maar voor een dagelijkse make-up look is dit wel een fijne oogschaduw.
 
Conclusie : Wij vinden dit voor de prijs een prima oogschaduw vooral voor een dagelijkse look. Als je deze oogschaduw tegenkomt in de winkel is het zeker de moeite waard om hem mee te nemen. Wij hopen dat je wat aan deze review had. x.
 
informatie over het palletje :
- hij  kost €0,49
- te kopen bij Action
- niet op dieren getest
- handig mee te nemen
 
Deze Review is geschreven door : Lotte
 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten